Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

 

 

De SkinPen behandeling, is dit iets voor mij?

De SkinPen helpt iedere huid mooi krijgen en houden. De SkinPen is ALTIJD veilig ongeacht jouw huidtype en effectief voor alle Fitzpatrick-huidtype. De SkinPen kan veilig worden gebruikt op alle zes Fitzpatrick-huidtypen I-VI - 365 dagen per jaar. Voor de gezichtshuid wordt gewerkt tussen de 0.25 en 1,5mm diepte waardoor er altijd in de Dermis gewerkt wordt. Hier wordt de huid aangezet om collageen en elastine aan te maken. De ingestelde naalddiepte is gegarandeerd stabiel door de zelf-detectie-functie in de SkinPen. De SkinPen detecteert hierdoor zelf het type huid en past daar de penetratie snelheid op aan, variërend van 6300 tot 7700 rpm. De SkinPen biedt veiligheid en zekerheid voor iedere huid.
De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes in de huid waardoor het huidherstellend vermogen wordt aangesproken. De huid maakt hierbij het collageen type 3 aan. Na verloop van tijd (dit kan nog ruim een jaar door werken!) wordt dit type omgezet naar type 1. En dit type collageen is precies welke nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

MEDISCH MICRONEEDLING

De huid in de diepte vernieuwen zonder oppervlakkige schade
Medisch microneedling wordt ingezet om de huid te vernieuwen en te verbeteren middels steriele en zuivere naaldjes. Er worden 1600 microkanaaltjes (wondjes) per seconde in de huid gecreëerd, waardoor de huideigen wondgenezing wordt aangezet. De naalddiepte kan handmatig ingesteld worden naar de behoeften van de huid. Met het creëren van de microkanaaltjes wordt de algehele huidconditie verbeterd, maar kunnen ook specifieke indicaties behandeld worden.

De SkinPen behandeling is ervoor gemaakt om de huid in de diepte te vernieuwen, zonder onnodige schade aan het oppervlak aan te richten. Met de 14 steriele en zuivere naaldjes die de hardheid en scherpte gedurende de hele behandeling (en langer: 80 minuten achtereenvolgens) behouden, wordt het juiste type collageen (type 3) aangemaakt. Dit is het type collageen dat nodig is om effectieve weefselstructuren te kunnen aanmaken en organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekentjes. Dit is een must voor het aanmaken van een gezonde, nieuwe huid: enkel met zuivere naaldjes wordt de embryonale wondgenezing aangezet en worden de gewenste resultaten behaald in enkele behandelingen, zonder neveneffecten.

Huidindicaties behandelen met de SkinPen

De SkinPen is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden om uiteenlopende huidindicaties te behandelen:

  • Acnelittekens
  • Chirurgische littekens
  • Striae
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur (grove poriën)
  • Rimpels en lijntjes (gelaat en hals)
  • Pigmentvlekken
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Verslapte huid

De SkinPen zorgt voor algehele verbetering van de huidconditie en versoepelt effectief stugge weefselstructuren. Denk hierbij aan littekenweefsel of stugge rimpels. De SkinPen detecteert zelf de mate van stugheid (weerstand) en past hierop de behandelsnelheid aan, zodat de ingestelde naalddiepte gegarandeerd bereikt wordt. Op deze manier kunnen alle indicaties effectief behandeld worden in één behandeling.

IMG_4874-1019x1024.jpgDirect na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er egaal rood uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen en de roodheid kan (afhankelijk van de indicatie) tot 24 uur aanhouden. De behandeling heeft een korte herstelperiode, waarin afschilfering en droogte kunnen voorkomen.

Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten voor ten minste de eerste 48 uur om het herstel te bevorderen. Dit is in de behandelprijs inbegrepen. Medisch microneedling is een dynamisch proces, wat wilt zeggen dat voor een optimaal resultaat 3 tot 6 behandelingen nodig zijn met een interval van 4 weken. Afhankelijk van de indicatie kan de SkinPen behandelaar een gerichte schatting geven over het benodigd aantal behandelingen en de tijd die tussen de behandeling dient te zitten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De SkinPen behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket huidtherapie. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de voorwaarden van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een intakegesprek met u inplannen. Een intakegesprek is gratis. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Heeft u vragen na het lezen van deze pagina? Wij staan u graag te woord!

SkinPen behandeling
Voor en na foto's

SkinPen-voor-en-na-2-behandelingen-skinrejuvenationclinic-uk.jpg

SkinPen-voor-en-na-3-behandelingen-klinieklumiere1.jpg

SkinPen-voor-en-na-skinpenkuur-huidtherapie-eemland-litteken-hals.jpg

Aandachtspunten voor en na behandeling
Tarieven per behandeling
vergoeding zorgverzekeraar mogelijk
Gelaat €175,-
Gelaat + hals + decolleté € 225,-

 

Vragen? Wij helpen u graag!