Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Camouflagetherapie

Om bepaalde huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken kunnen we gebruik maken van een specifieke camouflagecreme. Denk hierbij aan huidaandoeningen als vitiligo, littekens, rosacea en couperose. We kunnen de aandoening dan camoufleren, oftewel tijdelijk verbergen.

Hoe ziet een camouflage behandeling er uit?

We gaan samen een kleur uit zoeken welke geschikt is voor de huid. Het is de bedoeling dat de kleur zoveel mogelijk overeenkomt met de eigen huidskleur. In onze praktijk maken we gebruik van camouflageproducten welke watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Er is een ruim assortiment  aan kleuren en producten waaruit we uiteindelijk de juiste kleur of kleurencombinatie kiezen.

Nadat we de juiste kleur of kleurencombinatie hebben gevonden gaan we samen aan de slag hoe je de producten het beste aan kunt brengen en aan het einde van de dag de producten ook weer het beste kunt verwijderen.

Wij werken in onze praktijk met 3 soorten camouflagecreme: Dermacolor, Lycogel en iConceal.

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten. Echter kunnen ook veel kleurafwijkingen permanent behandeld of vervaagd worden.

  • Diverse behandeling voor acne en acnelittekens
  • Weglaseren van beenvaatjes
  • IPL behandeling voor hyperpigmentatie
  • IPL/KTP voor de roodheid van de huid
  • Littekentherapie
  • Tatoeage verwijderen dmv laserbehandelingen

Vergoeding door zorgverzekeraar

Camouflagetherapie wordt in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket. Camouflagetherapie valt onder het kopje camouflage. Check bij je zorgverzekeraar de polisvoorwaarden!

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een intakegesprek inplannen. Een intakegesprek is gratis. Er is geen verwijzing van de huisarts of dermatoloog nodig. Vragen na het lezen van deze pagina? Laat het ons weten, je kunt ons bereiken op 06-48076967 (ook voor what's app :)

Tarieven per behandeling
Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk
Eerste consult 30 min € 45,00
Advies & training 30 min € 45,00
Tarieven zijn exclusief producten  
Vragen? Wij helpen u graag!