Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

 

 

Camouflagetherapie

Om bepaalde huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken kunnen we gebruik maken van een specifieke camouflagecreme. Denk hierbij aan huidaandoeningen als vitiligo, littekens, rosacea en couperose. We gaan de aandoening dan camoufleren, oftewel tijdelijk verbergen.

Hoe ziet een camouflage behandeling er uit?

Samen met de huidtherapeut gaat u een kleur uit zoeken welke geschikt is voor uw huid. We zoeken naar een kleur welke overeenkomt met de eigen huidskleur. In onze praktijk maken we gebruik van camouflageproducten welke watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. We hebben een ruim assortiment  aan kleuren en producten waaruit we uiteindelijk de juiste kleur of kleurencombinatie kiezen.

Nadat we de juiste kleur of kleurencombinatie hebben gevonden gaan we samen oefenen hoe u de producten het beste kunt aanbrengen en aan het einde van de dag de producten ook weer het beste kunt verwijderen.

Wij werken in onze praktijk met 3 soorten camouflagecreme: Dermacolor, Lycogel en iConceal.

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten. Echter kunnen ook veel kleurafwijkingen permanent behandeld of vervaagd worden.

  • Acnetherapie
  • Beenvaatjes
  • Lichtflitsbehandeling pigmentatie
  • Lichtflitsbehandeling roodheden
  • Littektherapie
  • Tatoeage verwijderen

Vergoeding door zorgverzekeraar

Camouflagetherapie wordt in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Camouflagetherapie valt onder het kopje camouflage. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een intakegesprek met u inplannen. Een intakegesprek is gratis. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Heeft u vragen na het lezen van deze pagina? Wij staan u graag te woord!

Tarieven per behandeling
Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk
Eerste consult 30 min € 40,00
Advies & training 30 min € 40,00
Tarieven zijn exclusief producten  
Vragen? Wij helpen u graag!