Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

Aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici

 

 

 

De Holiday Sets komen er aan!

Reserveer nu om zeker te zijn van een set!

 

 

 

We werken met effectieve en hoogwaardige lasers binnen onze praktijk

 

 

Deskundig advies en deskundige behandelingen

 

 

We werken met hoogwaardige en zeer effectieve producten in onze praktijk

Uw huid-, oedeem- en lasertherapeut

        Anouk.png           

Inmiddels ben ik, Anouk van der Zande, alweer aardig wat jaren werkzaam in dit mooie beroep! Na mijn afstuderen heb ik in het Elizabeth Ziekenhuis in Tilburg veel ervaring opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. In december 2009 kreeg ik de kans om mijn eigen praktijk te gaan beginnen, deze kans heb ik met beide handen aangepakt en hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Het is mijn passie om mensen te helpen, en om hun huid te kunnen verbeteren.

De praktijk is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid, zo zijn de locaties uitgebreid en zijn er steeds meer en mooiere behandelingsmogelijkheden bijgekomen in de praktijk.

Anouk van der Zande
Huid- en Oedeemtherapeut
Vaak krijg ik de vraag van mensen hoe ik op dit beroep ben gekomen? Ik ben altijd al geïntrigeerd door de huid geweest. Dit komt denk ik met name omdat ik vroeger last heb gehad van acne. Gelukkig heb ik dit nu goed onder controle, maar ik moet nog steeds goed letten op hoe ik mijn huid verzorg. Doordat ik zelf heb ervaren hoe vervelend het is om een huidprobleem te hebben geeft het mij voldoening om iets voor mensen met huidklachten te kunnen betekenen.
Lees meer...Lees minder...