Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

Aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici

 

 

We werken met hoogwaardige en zeer effectieve producten in onze praktijk

 

 

Deskundig advies en deskundige behandelingen

 

 

We werken met effectieve en hoogwaardige lasers binnen onze praktijk

Anouk van der Zande
Huid- en Oedeemtherapeut
Inmiddels ben ik, Anouk van der Zande, alweer aardig wat jaren werkzaam in dit mooie beroep! Na mijn afstuderen heb ik in het Elizabeth Ziekenhuis in Tilburg veel ervaring opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. In december 2009 kreeg ik de kans om mijn eigen praktijk te gaan beginnen, deze kans heb ik met beide handen aangepakt en hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Het is mijn passie om mensen te helpen, en om hun huid te kunnen verbeteren. Vaak krijg ik de vraag van mensen hoe ik op dit beroep ben gekomen? Ik ben altijd al geïntrigeerd door de huid geweest. Dit komt denk ik met name omdat ik vroeger last heb gehad van acne. Gelukkig heb ik dit nu goed onder controle, maar ik moet nog steeds goed letten op hoe ik mijn huid verzorg. Doordat ik zelf heb ervaren hoe vervelend het is om een huidprobleem te hebben geeft het mij voldoening om iets voor mensen met huidklachten te kunnen betekenen.
Lees meer...Lees minder...
Anke Berkers
Huid- en Oedeemtherapeut
Als huidtherapeut wil ik mijn kennis en ervaring met jou delen zodat jouw huid er zo natuurlijk, stralend en gezond mogelijk uitziet. De huid heeft altijd mijn passie gehad. Het is per slot van rekening het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Sinds 2016 ben ik in bezit van mijn huidtherapeutische Bachelor diploma in Health of Science. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in zowel de medische- als cosmetische huidtherapie. Vanaf heden ben ik werkzaam op de locaties Leerdam & Groot-Ammers.
Lees meer...Lees minder...
Kris van der Lee
Schoonheidsspecialiste & Pedicure
Als schoonheidsspecialiste werk ik graag samen met u aan een stralende huid. Al op jonge leeftijd kwam ik zelf bij de schoonheidsspecialiste, omdat ik last had van acne. De huid en huidproblemen hebben daardoor altijd mijn interesse gehad. Al 9 jaar werk ik met veel plezier om de huid te verbeteren en ontspannende behandelingen te geven. Daarnaast ben ik ook pedicure en ben ik gespecialiseerd in permanente make-up. Kris is werkzaam op vrijdag op onze locatie in Vianen, en in de nabije toekomst ook in Leerdam. Meer informatie over de behandelingen kunt u vinden op onze site. Wilt u een afspraak inplannen dan kunt u ons bereiken via info@huidtherapievianen.nl of 06-48076967.
Lees meer...Lees minder...