Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

HydraFacial

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling waarbij jouw huid een direct zichtbare boost en glow krijgt? Dan is HydraFacial zeker jouw ding! Snel, efficiënt en met direct resultaat. Je huid ziet er gelijk stralend, fris en gezond uit! Ideaal voor een feestje, of iets speciaals… of gewoon omdat jij het verdient!

Love the glow!

Door een HydraFacial behandeling krijg je direct een zachtere, egalere huid, een prachtige glow en dat allemaal in een pijnloze behandeling zonder hersteltijd. Goed nieuws: ook voor jou ligt deze prachtige glow nu binnen handbereik! Huid- en Oedeemtherapie Leerdam & Vianen is 1 van de weinige klinieken in deze regio die dit geavanceerde apparaat tot haar beschikking heeft. Maar wat is HydraFacial nou precies?

HydraFacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen, die samen het beste resultaat geven. In deze drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. Het is een combinatie van hydradermabrasie, fruitzuurpeeling, uitzuiveren van poriën en het insluizen van een hoogwaardige gezondheidscocktail met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Dit alles door gebruik te maken van de gepatenteerde technologie van het computergestuurde HydraFacial apparaat. Zeg maar “dag” tegen jouw dode huid en mee-eters en “hallo” tegen een stralende en gevoede huid. The best skin of your life starts here!

Hoe werkt HydraFacial?

Stap 1. Reiniging en peeling:
Eerst wordt je huid op een milde manier gereinigd. Hiervoor gebruiken we een combinatie van algen, melkzuur en glucosamine. Deze ingrediënten zorgen ervoor, dat jouw dode huidcellen worden losgeweekt. Deze dode huidcellen worden daarna met het HydraFacial-apparaat zachtjes verwijderd, waarna een nieuwe, gezonde huidlaag tevoorschijn komt. Je doffe en grauwe uitstraling verdwijnt en hoogwaardige ingrediënten kunnen hierna beter en dieper in je huid worden opgenomen.

Hierna gaan we je huid peelen, waarbij we gebruik maken van een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op de structuurverbetering van je huid, denk aan grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan diep in je poriën dringen om daar de talg te verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen. Deze veilige peeling kan een licht prikkend of tintelend gevoel geven op je huid, maar het doet zeker geen pijn. Wanneer je vaker een HydraFacial behandeling ondergaat, kunnen we de sterkte van de peeling verhogen, voor een nog intensiever resultaat.

Ava_Treatment_Face_2496.jpg

Stap 2. Extractie en hydratatie:
Bij deze stap wordt alles dat niet in je poriën thuishoort, verwijderd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan make-up resten, overtollig talg, zweet, vuil en mee-eters. We maken daarbij gebruik van een soort stofzuigertje dat over je huid gaat. Tegelijkertijd hydrateren we de huid. Dit alles is pijnloos. Aan het einde van de behandeling kun je zelf in de afvalcilinder zien hoeveel onzuiverheden er tijdens de behandeling uit je huid zijn gekomen, hoe satisfying is dat! Je zult versteld staan!

Stap 3. Insluizing en bescherming:
HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem, waarmee we in deze stap de speciaal op jouw huid afgestemde serums diep in je huid brengen, zonder dat we je huid beschadigen. In deze serums zitten zeer krachtige antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die zorgen voor een optimale hydratatie, anti-aging en bescherming van jouw huid. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde en stralende glow.

Maar er is meer!
Voor nog mooiere resultaten kun je je HydraFacial behandeling uitbreiden met LED therapie voor collageen opbouw en antibacteriële werking, lymfedrainage en actieve boosters die werken tegen rimpels, pigmentaties en roodheden. Wil je een meer intense hydratatie geven aan je tere oog- en liphuid? Ook dat kan! We hebben daarvoor een speciale toevoeging. Vraag tijdens de behandeling gerust naar alle extra mogelijkheden.

13.jpg

 

Voor wie is HydraFacial geschikt?
HydraFacial is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huiden, huidtypes en bijna alle huidindicaties. Ook voor probleem- en hoofdhuiden. Neem bij twijfel contact op om jouw specifieke huidsituatie met ons te bespreken en hierover gericht advies te krijgen. Ook tijdens zwangerschap en bij borstvoeding is HydraFacial veilig. Na de behandeling mag je met de juiste hoge SPF bescherming en producten gewoon de zon in, ideaal dus ook om je huid goed bij te houden tijdens de zomermaanden. We voeren de HydraFacial behandeling niet uit wanneer je last hebt van actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziektes, een zonverbrande huid of wanneer je gebruik maakt van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Hoeveel HydraFacial behandelingen heb ik nodig?
Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een eenmalige HydraFacial behandeling geeft al een mooie boost aan jouw huid. Maar voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke vier weken te herhalen. Omdat de huidcellen zich ongeveer iedere 28 dagen vernieuwen, kan je huid opnieuw gaan verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder diep kunnen werken en dat je huid weer doffer en grauwer wordt. Door iedere vier weken voor de HydraFacial terug te komen, blijft jouw huid gezond en stralend!

HydraFacial

HF-start-new-elite-38-of-45.jpg

Tarieven HydraFacial per behandeling
Hydrafacial Signature € 135,00
HydraFacial Deluxe € 165,00
HydraFacial Platinum € 195,00
Boosters

0787-Communication-Plan-for-NassifMD-ReGen-GF-6.jpg

Vragen? Wij helpen u graag!