Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Permanente make-up

Met permanente make-up zit je make-up altijd goed! Meteen na het opstaan, sporten of zwemmen, een saunabezoek of een flinke regenbui. Permanente make-up betekent altijd een sprekend en verzorgd gezicht, zelfs als je verder geen make-up draagt.

Altijd de perfecte look met permanente make-up

Permanente make-up bespaart niet alleen dagelijks de tijd van het aanbrengen van een eyeliner, lipliner of het bijwerken wenkbrauwen. Het bespaard op lange termijn ook een hoop geld aan het kopen van dure make-up producten.

Onze schoonheidsspecialiste Kris is expert in het deskundig aanbrengen van permanente make-up. Kris heeft haar opleiding tot het zetten van permanente make-up gevolgd bij de academie voor PMU (permanente make-up). Zo werkt ze met de meest geavanceerde technieken, zoals o.a. de 3D-techniek waarbij de wenkbrauwen een natuurlijk vollere look krijgen. Kris is aangesloten bij de NSGP.

NSGP-Logo-voor-pin.jpg

Aanbrengen van permanente make-up

Wilt u permanente make-up laten zetten? Allereerst gaan we samen een behandelplan opstellen. Hierin gaan we samen de juiste kleur en vorm bepalen. De permanente make-up wordt in 3 behandelingen aangebracht. Zo krijgt de permanente make-up een natuurlijke uitstraling.

Medische tatoeage als camouflage

Permanente make-up biedt uitkomst bij het camoufleren van een ontsierend litteken, hazenlip of pigmentloze huid. Of bij een tepel- of tepelhofreconstructie. Met deze medische make-up verbergt u de plekken op uw lichaam waar u zich onzeker of ontevreden over voelt. 

Nabehandeling

Na het zetten van de permanente make-up dient u zich de eerste dagen aan een aantal leefregels te houden. Deze krijgt u uiteraard mee na de behandeling, en u kunt ze hier vinden.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een intakegesprek met u inplannen. Een intakegesprek is gratis. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Heeft u vragen na het lezen van deze pagina? Wij staan u graag te woord!

Tarieven permanente make-up
Wenkbrauwen/Hairstrokes (2-3 beh v.a.) € 375,00
Eyeliner boven (2-3 beh v.a.) € 260,00
Eyeliner onder (2-3 beh v.a.) € 240,00
Eyeliner onder en boven (2-3 beh v.a.) € 345,00
Nabehandeling v.a. € 110,00
Medisch pigmentatie, littekencorrectie v.a. € 110,00
Vragen? Wij helpen u graag!