Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Een stevigere huid, minder cellulitis, een gladdere huid?           Wij kunnen u hierbij helpen!

Hoe? In onze praktijk werken we met LPG-Endermologie. LPG-Endermologie verbetert de huid en huidstructuur op een natuurlijke en pijnloze manier en kan ingezet worden bij de behandeling van zowel gezicht als lichaam. Cellulitis, lipoedeem, sinaasappelhuid, littekens, een verslapte huid of rimpels kunnen we onder andere verbeteren door middel van de LPG-Endermologie behandelingen.

Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Tijdens een LPG-Endermologie behandeling worden onderhuidse cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Aanmaak van collageen zorgt voor een gladdere en strakkere huid. De behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Het LPG-apparaat pakt het te behandelen gebied zachtjes op en rolt deze langzaam weer af. De huid, de onderhuid én het bindweefsel worden hierdoor stevig en pijnloos gemasseerd. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert daardoor de huidstructuur. Waardoor het lichaam strakker en slanker zal worden. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

Hoe ziet een LPG- Endermologie behandeling er uit?

Een LPG-Endermologie behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. Tijdens de behandeling krijgt u een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen.

aa6242ea-af16-4195-8cf5-ff2f3d5a93e1.jpeg

De resultaten van de behandelingen:
LPG-Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt de huid gezond en sterk. De behandelingen zorgen voor:

- Een strak silhouet
- Een stevige huid
- Minder cellulite
- Slanker figuur

In onze praktijk werken we alleen met de officiële apparatuur van LPG. Deze fabrikant van innovatieve oplossingen voor een mooi lichaam wordt al 30 jaar over de hele wereld gebruikt voor het creëren van een stevige en jonge huid.

Outlook-image001-g.gif

Outlook-image001-g.gif

Tarieven per behandeling
LPG 10 min € 17,50
LPG 20 min € 35,00
LPG 30 min € 52,50
LPG 40 min € 70,00

Pakket 10 + 2 = 2 sessies gratis bij aankoop van 10 sessies. Geld voor elk bovenstaande pakket.