Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Het peeling seizoen is weer geopend!

Het peeling seizoen is weer geopend!

16 september 2017
Het is dan toch echt zover, het najaar komt er aan! Jammer dat we de de zon weer even moeten gaan missen, maar het najaar is wel het moment om met de huid aan de slag te gaan! We kunnen de huid namelijk een goede oppepper geven met behulp van de mooie peelings van Image!
Wat doen peelings?

Een peeling verwijdert een dun laagje van de bovenste huidlaag. Hierdoor kunnen fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken of fijne littekens minder zichtbaar worden. Ook stimuleert een peeling de huidvernieuwing. Als we ouder worden gaat dit proces zich vertragen waardoor de huid dof, ruw en niet meer zo fris lijkt. Met een peeling versnellen we dit proces waardoor de huid gladder zal worden en een frissere kleur zal krijgen.

Peelingen van Image

Image heeft diverse peelingen die een positieve werking hebben op het verouderingsproces van de huid en huidproblemen, zoals acne, pigmentatie en rosacea. De peelingen zijn ook mooi als je je huid goed wilt onderhouden.

Meer informatie over de verschillende peelings kunt u hier vinden. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via 06 - 48 07 69 67 of info@huidtherapievianen.nl.

Terug naar overzicht
Vragen? Wij helpen u graag!