Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

IMAGE Zonbescherming, ook tegen blauw licht!

IMAGE Zonbescherming, ook tegen blauw licht!

22 juli 2020

☀️ Dat de UVA en UVB straling van de zon niet altijd even lief is voor je huid is al langer bekend, maar wist je ook dat HEV straling schadelijk kan zijn voor je huid?

HEV (High Energy Visible) is ook wel bekend als blauw licht. Dit licht wordt van nature verspreidt door zonlicht maar ook door fluorescerend- en LED-licht, smartphones, computers en tablets.
De schade die HEV licht kan aanbrengen aan de huid is niet gelijk zichtbaar door roodheid of zwelling. HEV licht drinkt dieper in de huid door dan UVA en UVB licht en brengt schade aan op lange termijn. Het kan de huidelasticiteit verminderen en draagt bij aan versnelde huidveroudering. Het is daarom van groot belang dat je je huid dagelijks beschermd tegen deze straling.
Hiervoor hebben wij o.a. de Prevention+ SPF 30 van IMAGE in ons assortiment, de hydraterende dagcrème en zonbescherming in één. De Prevention+ SPF30 bevat tevens een HEV bescherming. Ook de verhoging naar 21% zinkoxide is een belangrijke verandering. Hierdoor is de prevention+ bij uitstek geschikt voor hete zomers en zeer intensieve zonbescherming.

Tip: breng deze crème aan als laatste stap in je dagelijkse gezichtsverzorging. Breng het aan op je gezicht, hals, decolleté en andere gebieden die blootstaan aan UV- en HEV-straling.

Deze crème is verkrijgbaar bij ons in de praktijk en via onze  webshop: https://www.huidverzorgingvandehuidtherapeut.nl/image-skincare/prevention/
Sta jij er weleens bij stil hoeveel tijd per dag jouw huid wordt blootgesteld aan blauw licht?

Terug naar overzicht
Vragen? Wij helpen u graag!