Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

LPG Endermologie, een ontspannende behandeling om je klachten te verminderen.

LPG Endermologie, een ontspannende behandeling om je klachten te verminderen.

19 april 2021

LPG Endermologie, een ontspannende behandeling om je klachten te verminderen.

Of het nu gaat om cellulite, lipoedeem, lymfoedeem, littekens, een verslapte huid, rimpels, zorg rond een oncologische behandeling of vermoeide of pijnlijke benen, LPG Endermologie is o.a. inzetbaar voor deze klachten en te gebruiken voor zowel het lichaam als gezicht.

LPG Endermologie is een vorm van bindweefselmassage waarbij lichaamseigen cellen op een 100% natuurlijke manier worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Collageen zorgt dat de huid elastisch blijft wat zorgt voor een stralendere, vollere en strakkere huid. Deze behandeling is zonder pijn en risico’s, maar wel bewezen effectief.

Voor deze behandeling wordt een LPG-apparaat gebruikt. Het apparaat heeft diverse cilinders, waarmee huidplooien worden opgepakt en in een langzame beweging worden afgerold. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt de huid gezond en sterk.

Aafke: “ Ik laat al jaren lang mijn cellulite behandelen met LPG. Eens per jaar plan ik bij mijn huidtherapeut een kuur in. Tijdens een kuur bezoek ik de praktijk een aantal weken achter elkaar twee keer per week. Daarna bouwen we af en wordt de bezoekfrequentie minder. De rest van het jaar ga ik één keer per maand langs voor onderhoud. Deze behandeling heeft als resultaat dat mijn cellulite minder zichtbaar is, ik slankere benen heb en dan vooral op de bekende plekken als dijen en binnenkant bovenbeen en minder vocht in mijn benen heb. Hierdoor durf ik mijn benen weer te laten zien. Wat vooral in de bikinitijd super fijn is”

Tijdens een behandeling draag je een speciaal voor LPG ontworpen bodysuit waardoor de kop van het apparaat makkelijk over je huid glijdt, je huid beschermd wordt en optimale hygiëne wordt gewaarborgd.

Gelijk vanaf de eerste behandeling is het resultaat merkbaar. Zowel de structuur als de uitstraling van de huid verbetert en wordt soepeler. Na iedere behandeling zie je de resultaten zich verder ontwikkelen. LPG kan in losse behandelsessies worden toegepast en in kuurvorm. Welke vorm voor jou het meeste van toepassing is, is o.a. afhankelijk van de klachten en het te behandelen gebied. Ook de duur van een sessie varieert van 10-75 minuten. Samen met de huidtherapeut wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Wist je dat LPG Endermologie niet alleen zeer effectief is, maar ook uitermate ontspannend?

Alle voordelen op een rij:
♡ 100% natuurlijk
♡ pijnloos
♡ ontspannend
♡ persoonlijk behandelplan
♡ stevige huid
♡ strakker figuur

Voor een LPG behandeling heb je geen verwijzing nodig en afhankelijk van het toepassingsgebied en je eventuele aanvullende verzekering kan je in aanmerking komen voor vergoeding. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekering.

Heb je twijfels of LPG Endermologie dé oplossing is voor jouw klachten? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag te kijken naar de mogelijkheden.

Ben je er al uit? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Terug naar overzicht
Vragen? Wij helpen u graag!