Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Welkom Lente

Welkom Lente

24 maart 2019

Het is eindelijk zover, het is lente!! Persoonlijk mijn favoriete jaargetijde van het jaar. Ik vind het heerlijk dat alles in bloei komt te staan (zelfs ondanks mijn hooikoorts klachten), de lammetjes die dartelen in de wei en de zon die ontwaakt. Wat natuurlijk ook als gevolg heeft dat we goed aan onze huid moeten gaan denken qua zonbescherming (dit moet natuurlijk eigenlijk het hele jaar door, maar helemaal in de lente- en zomermaanden). In onze praktijk hebben we de fijne zonbeschermingsproducten van IMAGE Skincare. Mocht u meer informatie over deze producten willen, laat het ons weten.

De komende maanden staan er veel leuke en spannende dingen te gebeuren in de praktijk! Zo zijn we uiteraard op 11 april weer van de partij bij de Ladiesnight bij van der Wal in Leerdam. Hier kunt u o.a. uw huid laten analyseren met de Observ 520 en krijgt u aan de hand van deze analyse een aangepast huidadvies.

Het spannendste nieuws is dat er een zeer mooie nieuwe behandeling in de praktijk bij komt. Deze behandeling gaat ervoor zorgen dat we zomerproof gaan worden! Meer informatie hierover is snel te vinden op onze website. Maar om alvast een tipje van de sluier te lichten, het heeft te maken met een LPG apparaat.

Geniet van deze mooie zondag! En wees lief voor je huid, gebruik vandaag een zonbescherming!

Liefs, Anouk, Anke & Kris

Terug naar overzicht
Vragen? Wij helpen u graag!