Welkom bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie

Leerdam & Vianen

 

 

 

 

 

Het is feest! De webshop is geopend en we bestaan 9 jaar!

Het is feest! De webshop is geopend en we bestaan 9 jaar!

9 december 2018

Op 1 december bestond de praktijk 9 jaar! Het was weer een jaar vol ontwikkelingen, zoals een nieuwe laser met meer mooie behandelingsmogelijkheden, het online kunnen inplannen van afspraken, het afscheid van een collega en de komst van een nieuwe collega, Anke Berkers!

Naast dit alles hebben we achter de schermen druk gewerkt aan een webshop! Dit om het voor iedereen makkelijker te maken de mooie producten van IMAGE te kunnen aanschaffen. Om de opening van de webshop te vieren krijgt u tot 31 december 2018 10% korting op uw bestelling. Gebruik hiervoor de actiecode IMAGE10.

Op naar een mooi nieuw jaar waarin de praktijk zeker niet stil gaat staan. Zo verwelkomen we op 1 januari 2019 Kris van der Lee in ons team. Kris is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste, pedicure en beheerst ook het zetten van permanente make-up. Meer informatie over de behandelingen die Kris gaat aanbieden in de praktijk volgt snel op onze website, mocht u al eerder meer informatie willen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@huidtherapievianen.nl of 06 - 48 07 69 67.

 

Terug naar overzicht
Vragen? Wij helpen u graag!